Печиво вівсяне з гарбузовим пюре

Корисне вівсяне печиво зверху має скоринку, а всередині залишається досить м'яке.
- Время приготовления: 30 минут
- Основной ингредиент: овсяные хлопья
- Обобщенное название: печенье
Список ингредиентов
- пластівці вівсяні — 1,5 склянки
- борошно пшеничне — 1 склянка
- розпушувач для тіста — 1 ч. ложка
- масло вершкове — 50 г
- мед — 1 ст. ложка
- пюре гарбузове — 1/2 склянки
- яйце куряче — 1 шт
- сметана — 2 ст. ложки
- кориця мелена — 1 ч. ложка
- імбир мелений — 1/2 ч. ложки
- гвоздика мелена — 1/3 ч. ложки
- дрібка солі
- фундук
Способ приготовления

Приготування.
Змішати борошно, пластівці, розпушувач, спеції і сіль. (Якщо ви полюбляєте більш солодке, тоді варто додати ще кілька ложок цукру.)
Масло кімнатної температури змішати поступово за допомогою блендера з медом, далі сметаною, яйцем та гарбузовим пюре.
Додати масляно-гарбузову суміш до сухих інгредієнтів і ретельно перемішати столовою ложкою.
Викладати тісто ложкою на форму, попередньо вистелену папером для випічки. В серединку кожного печива вкласти по одному горішку.
Випікати при температурі 180 градусів приблизно 13-15 хвилин.

Смачного!
- Дата публикации: 03.11.14 - 12:44
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Я первая на замечательные печенюшки, очень вкусно и ароматно!

а не треба молоти вівсяні пластівці?
ні, не потрібно, правда цього разу я використала суміш пластівців
Апетитне печиво, люблю вівсяне буду пробувати!
М-м-м, как вкусно! И фотографии такие красивые, что хочется бежать на кухню и печь печенье.
Вкусный рецепт !
спасибо, девочки
уже пеку, будем пробовать
Удачи
Хочу срочно пробовать!