Шарлотка з яблуками та гарбузом

Аватар пользователя Торі
Торі
Кулинар 4 уровня
Шарлотка з яблуками та гарбузом

Рецепт класичної шарлотки до якої я додала крім яблук ще й гарбуз. Випічка вийшла ніжна та пухка. залишається свіжою протягом декількох днів.

Список ингредиентов

  • яйця3 шт
  • борошно200 г
  • цукор200 г
  • розпушувач тіста1/2 ч. ложки
  • корицяза смаком
  • ізюмжменька
  • крохмал2 ст. ложки
  • гарбуз мускатних сортів100 г
  • яблука кисло-солодкі2 шт

Способ приготовления

яйця збаваємо протягом 1-2 хвилин а потім додаємо цукор і продовжуємо збивати до збільшення в об ємі.
Поступова додаємо просіяне борошно з розпушувачем і ложкою крохмалу. Перемішуємо ложкою знизу в гору. Яблука очистити і порізати маленькими скибочками, гарбуз невеличкими ссажками, ізюм попередньо залити кип ятком. Форму змарати вершковим маслом і присимати борошном. Викласти яблука, звергу ізюм і гарбуз.

Присипати все рештою крохмалу та корицею. Залити тістом.

Випікати в духовці на помірному вогні до готовності. Я орієнтуюсь по верху.

Витягаємо нашу шаолотку і ставимо на вологу серветку. Коли вистигне можна перевертати на блюдо.
Приємного апетиту!!!!!!!!!!!!!!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Коврижка
  • 14.11.14 - 23:57
  • #

Очень красивая верхушка! Вы уверены что её нужно переворачивать?

Аватар пользователя Коврижка
5 уровень
  • Антонина
  • 15.11.14 - 09:14
  • #

Вкусно!

Аватар пользователя Антонина
7 уровень
  • Торі
  • 15.11.14 - 14:51
  • #

так, яблука і гпрбуз викладається на дно і якщо пиріг не перевернути то начинка просто прилипне до тарілка

Аватар пользователя Торі
4 уровень
  • Вероника1101
  • 16.11.14 - 11:27
  • #

Вкусно и красиво!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень
  • Торі
  • 16.11.14 - 17:03
  • #

дякую

Аватар пользователя Торі
4 уровень