Пряний манник з гарбузом

Ароматний, пряний та дуже смачний манник з гарбузом припаде до смаку навіть тим, хто не любить гарбуз.
- Время приготовления: 1 час
- Основной ингредиент: тыква
- Обобщенное название: манник
- Участие в конкурсе: Новорічна вечеря з ТМ «Жменька»
Список ингредиентов
- манна крупа — 1 склянка
- борошно — 1/2 склянки
- сік абрикосовий (апельсиновий) — 1 склянка
- гарбуз тертий — 1 склянка
- цукор — 1/2 склянки
- розпушувач — 2 ч. ложки
- родзинки — за смаком
- гарбузове насіння — за смаком
- горіхи — за смаком
- кориця — за смаком
- імбир — за смаком
- мускатний горіх мелений — за смаком
- гвоздика мелена — за смаком
Способ приготовления

Для початку готуємо горішки, родзинки та гарбузове насіння (моя мама на них каже гарбузці)

Далі премо на дрібну терку гарбуз. Відміряємо склянку манної крупи, борошна, цукру, розпушувач та гарбуз. Додаємо прянощі, горіхи, родзинки та насіння. Заливаємо все соком (у мене домашній абрикосовий сік) і швидко перемішуємо.

Суміш заливаємо в форму змазану олією та присипаною манкою. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 35-40 хв.
Готовий манник можна просочити солодкою водою з лимонним соком, а можна і так смакувати.

- Дата публикации: 17.12.14 - 14:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
- Вероника1101
- 19.12.14 - 11:12
- #
- ответить

6 уровень