Вегетаріанська галета з яблуками та картоплею

Галета готується настільки просто та швидко, що в моїй родині її часто замовляють на сніданок. Неймовірно смачно та справді оригінально! Щоб вразити друзів, можна навіть запросити їх у гості та запропонувати залишитись до ранку.
Список ингредиентов
- звичайно пшеничне борошно — 150 г
- цільнозернове пшеничне борошно — 100 г
- олія — 100 мл
- окроп — 100 мл
- кислі яблука великого розміру — 2 шт
- картопля середнього розміру — 3 шт
- цибуля — 1/2 шт
- тим"ян — 2 гілочки
- оливкова олія — 2-3 ст. ложки
Способ приготовления
Змішуємо два вида борошна, виливаємо олію. Розмішуємо до отримання вологої крішки. Вливаємо окріп, замішуємо м’яке, нелипке тісто. Розкачуємо його у велике тонке коло.
Яблука очищуємо та за допомогою ножа для овочів нарізаємо тонкими скибками. Розкладаємо в один шар по всій поверхні тіста. Картоплю очищуємо та за допомогою ножа для овочів нарізаємо тонкими скибками. Розкладаємо у один шар по всій поверхні тіста. Лук нарізаємо тонкими кільцями. Разкладаємо поверх картоплі. Розбризкуємо олію.

Загортаємо края галети, ставимо пиріг у духовку, випікаємо при температурі 200 градусів близько 30 хвилин. Виймаємо, рівним шаром викладаємо листя тим’яну. Розрізаємо круглим ножем та подаємо теплою.

Смачного!
- Дата публикации: 17.01.15 - 16:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 7
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Хороший рецепт !
отличный, согласна полностью )