Квасоля з копченим беконом та чорносливом

Аватар пользователя gutka
gutka
Кулинар 7 уровня
Квасоля з копченим беконом та чорносливом

Регіональна страва з кухні малопольської (район Кракова)- квасоля з копченим беконом та чорносливом. Це дуже смачно. Страва з інтригуючою комбінацією смаків: квасоля з чорносливом в меді, з підсмаженим беконом та майораном.

  • Количество порций: 4
  • Кухня: Польская кухня
  • Основной ингредиент: фасоль

Список ингредиентов

  • квасоля1 склянка
  • бекон копчений150 г
  • чорнослив150 г
  • мед 100 мл
  • сільза смаком
  • майоран сушений1/2 ч. ложки
  • гриби (білі, лисички)50 г
  • олія рослинна1 ст. ложка
  • чорний перець меленийза смаком

Способ приготовления

Насамперед потрібно квасолю замочити на ніч та відварити.

Білі гриби, добре промити, залити водою на 2 год.

Чорнослив промити, облити гарячою водою та залити рідким медом на 15-20 хвилин.

Бекон порізати на рівні брусочки і добре підсмажити на сковорідці з ложкою олії.

До каструлі з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300-400 мл води ( я додала гриби з грибною водою), поставити на вогонь, довести до кипіння і далі тушкувати на повільному вогні хвилин 20-25.Прикінці страву приправити сіллю, перцем та майораном.

Смачного.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Наталья Man
  • 12.05.15 - 19:31
  • #

ммм...як смачно! уявляю,який аромат

Аватар пользователя Наталья Man
6 уровень
  • gutka
  • 12.05.15 - 20:42
  • #

дякую, мені дуже смакує)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • мала Лєрка
  • 12.05.15 - 21:40
  • #

Страва виходить з солодким смаком?чи солоним? інтрига в поєднанні інгредієнтів)))

Аватар пользователя мала Лєрка
3 уровень
  • gutka
  • 12.05.15 - 21:57
  • #

із солодким, і солоним, і копченим

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • Source of taste
  • 12.05.15 - 22:48
  • #

Дуже смачно))) але таке то тільки я можу істи, чоловік не признає поєднання м`яса і сухофруктів(

Аватар пользователя Source of taste
3 уровень
  • gutka
  • 13.05.15 - 09:05
  • #

ну це зрозуміло, у мене син не любить чорнослив; А я дуже люблю такі поєднання, наприклад у маринади для м'яса додавати сливове чи абрикосове варення.

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • Source of taste
  • 13.05.15 - 09:49
  • #

Таких тонкощів він не відчує...І маринади з медом люблю)))

Аватар пользователя Source of taste
3 уровень
  • Котенок
  • 13.05.15 - 16:12
  • #

Я тоже люблю интересные комбинации

Аватар пользователя Котенок
5 уровень
  • Irina2408
  • 14.05.15 - 13:56
  • #

Очень интересный рецепт

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень
  • gutka
  • 15.05.15 - 17:06
  • #

и вкусно)

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • Disertniza
  • 15.05.15 - 15:05
  • #

ммм..... яка смакота

Аватар пользователя Disertniza
5 уровень
  • gutka
  • 15.05.15 - 17:07
  • #

дякую)

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • Esther
  • 12.06.15 - 02:52
  • #

Яка ароматна страва!!

Аватар пользователя Esther
5 уровень