Львівський сирник з вишнями
Львівській сирник - це практично десерт, якій полюбляють всі. До того ж, це одночасно корисний сирковий десерт. Ідеально підходить для сімейного чаювання.
Список ингредиентов
- сир — 450 г
- курячі яйця — 3 шт
- кукурудзяне борошно — 2 ст. ложки
- цукор — 170 г
- в'ялена вишня — 150 г
- вершкове масло — 100 г
- крем-сир — 50 г
- молоко — 3 ст. ложки
- какао — 1 ст. ложка
- ванілін — 1 чайна ложка
- сіль — 1 дрібка
- апельсинова цедра — 50 г
Способ приготовления
Сир перетерти через сито. Додаємо до сиру цедру апельсина, жовтки, кукурудзяне борошно, розтоплене вершкове масло та крем - сир. Все добре перемішуємо. Далі додаємо половину цукру й ванілін, знову все змішуємо до однорідної маси.
Вишню нарізаємо маленькими шматочками й додаємо до сиру. Все перемішуємо.
Білки збиваємо з дрібкою солі до білих піків за допомогою міксеру. Під час збивання додаємо решту половину цукру. Далі водимо білки до тіста, в декілька прийомів, помішуючи.
Форму для випікання змастити вершковим маслом. Викладаємо тісто в форму й ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180 ºC на 40-45 хвилин. Готовий сирник витягти з духовки й дати прохолонути.
Приготуємо шоколадну помадку. Для неї нам знадобиться: 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки цукру, 40 г вершкового масла й 1 ст. ложка какао. Кладемо всі інгредієнти в каструлю, нагріваємо на маленькому вогні й постійно помішуємо, як тільки маса стане однорідною, помадка готова.
Поливаємо готовий сирник помадкою й подаємо до столу. Львівський сирник з вишнями готовий. Смачного!
- Дата публикации: 05.08.16 - 20:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0