Сирник
Сирник виходить дуже смачним та ніжним. Сир для такого сирника, краще брати жирніший.
Список ингредиентов
- сир — 600 г
- курячі яйця — 4 шт
- цукор — 120 г
- згущене молоко — 200 г
- сметана — 100 г
- вершкове масло — 60 г
- манка — 3 ст. ложки
- родзинки — 50 г
- апельсинова цедра — 1 чайна ложка
- ванілін — 1 чайна ложка
- куркума — 1/4 чайної ложки
- сіль — 1 дрібка
Способ приготовления
Сир пропускаємо через сито.
Жовтки відокремлюємо від білків. Додаємо до сиру жовтки, розтоплене вершкове масло, сметану й збиваємо за допомогою міксера. Далі додаємо цукор, згущене молоко, манку, куркуму та ванілін, все добре перемішуємо. Потім додати промиті і підсушені родзинки й знову все змішуємо.
Білки збити з дрібкою солі до білих піків міксером. Змішуємо білки з сирним тістом.
Форму для випікання змастити вершковим маслом. Викладаємо тісто в форму й розрівнюємо. Випікаємо сирник у розігрітій духовці при температурі 170 ºC на протязі 50-60 хвилин. Залиште сирник при включеній духовці ще на 10-15 хвилин. А потім повністю дайте охолонути в формі. Далі, витягніть сирник з форми й перекладіть на тарілку. Сирник готовий. Смачного!
- Дата публикации: 20.08.16 - 14:20
- Добавлен в кулинарную книгу: 0