Шоколадне печиво з тріщинками

Кому не хочеться ніжного шоколадного печива до ранкової кави? Запах ванілі та смак шоколаду, що ще потрібно для задоволення? Тоді залишається, лише приготувати це печиво.

Список ингредиентов

  • шоколадна паста 5 ст. ложки
  • какао40 г
  • вершкове масло200 г
  • цукрова пудра 120 г
  • борошно пшеничне 240 г
  • розпушувач1 чайна ложка
  • ванілін1 чайна ложка

Способ приготовления

До борошна додаємо цукрову пудру, ванілін та какао, все перемішуємо. Додаємо м'яке вершкове масло й 3 ст. ложки шоколадної пасти, замішуємо тісто.

Розділяємо тісто на частинки та ліпимо невеличкі шари. Викладаємо шари на деко для випікання й ставимо в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 170 °С.

Готове печиво змазуємо шоколадною пастою.

Шоколадне печиво з тріщинками готове. Смачного!