Пиріжки з яблуками без дріжджів

Пиріжки з яблуками без дріжджів із сметанного тіста приготовлені в духовці виходять дуже смачними та м'якими. Так як, тісто будемо готувати без дріжджів, то сам процес приготування не складний та не довгий.

Список ингредиентов

  • яблука4 шт
  • сметана1 стакан
  • курячі яйця 3 шт
  • вершкове масло 70 г
  • цукорза смаком
  • сіль1/2 чайної ложки
  • борошно пшеничне750 г

Способ приготовления

До яєць додаємо дві столові ложки розтопленого вершкового масла, цукор та сіль. Збиваємо все за допомогою міксеру до однорідності. Додаємо сметану й перемішуємо. Далі, просіюємо борошно й замішуємо тісто. Даємо тісту відпочити 30 хвилин в теплому місці.

Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на шматки. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й викладаємо туди яблука. Обсмажуємо яблука до м'якості й додаємо цукор, все перемішуємо й обсмажуємо ще хвилин 3-4.

Тісто розділяємо на однакові частини. Розкачуємо кожну частину, викладаємо начинку й ліпимо пиріжки. Перекладаємо пиріжки на деко для запікання, ставимо деко в духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріжки з яблуками без дріжджів готові. Смачного!