Буряковий квас
Буряковий квас- це дуже смачний і цінний напій. Він корисний для організму. Завдяки квасу можна не тільки втамувати жагу, а й скинути зайві кілограми. Готувати його дуже просто і легко.
Список ингредиентов
- буряк — 1 кг
- окріп — 2,5 л
- хліб житній — 20 г
- цукор — 3 ст. ложки
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Буряк миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо соломкою.
Нарізану соломку перекладаємо в банку. Додаємо цукор і сілимо за смаком.
Все це заливаємо холодною кип'яченою водою і зверху ложимо шматочок хліба.
Банку накриваємо марлєю і ставимо в тепле місце для бродіння десь на 5 днів.
Буряковий квас готовий. Смачного!
- Дата публикации: 06.10.16 - 17:36
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.