Сирник з ряжанки
Сьогодні ми приготуємо ніжний сирник, з тонким ароматом карамелі. Його можна подавати на сніданок до кави. А ще сирники зручно брати з собою на перекус.
Список ингредиентов
- ряжанка — 2 л
- сметана — 500 мл
- курячі яйця — 3 шт
- цукровий ваніль — 20 г
- цукрова пудра — 100 г
- крохмаль картопляний — 2 ст. ложки
- печиво бісквітне — 200 г
- вершкове масло — 100 г
Способ приготовления
Готуємо основу для сирника. Беремо печиво і подрібнюємо блендером. Добавляємо розтоплене вершкове масло і ретельно перемішуємо.
На дно форми для випікання кладемо пергаметний папір. Викладаємо масу з печення роблячи бортики. Ставимо в розігріту духовку для припікання на 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Дістаємо ряжанку з морозильника кладемо на марлю і чекаєм поки розтане та стече сироватка. В масу з ряжанки добавляємо сметану, яйця, крохмаль, ванільний цукор і пудру. Все подрібнюємо блендером до однорідної маси.
Викладаємо масу у випечену форму і ставимо в розігріту духовку на 1 годину 30 хвилин при температурі 160 градусів. Після випікання сирник залишаємо в духовці до повного вистигання.
Сирник з ряжанки готовий. Смачного!
- Дата публикации: 12.10.16 - 16:44
- Добавлен в кулинарную книгу: 0