Дріжджове тісто на пиріжки з капустою

Дріжджове тісто на пиріжки готувати нескладно. Щоб тісто вийшло пухким та еластичном, потрібно правильно його замісити.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1 кг
  • молоко500 мл
  • свіжі дріжджі25 г
  • цукор5 ст. ложок
  • курячі яйця3 шт
  • вершкове масло150 г
  • сіль1/2 чайні ложки

Способ приготовления

В тепле молоко добавити 2 столові ложки цукру. Потім покласти дріжджі і 4 столові ложки борошна. Перемішати, накрити і поставити в тепле місце.

Після того, як опара підніметься додати збиті яйця з цукром і маслом.Також додати борошно, сіль і замісити тісто. Накриваємо полотенцем ставимо в тепле місце на 2 години.

Дріжджове тісто на пиріжки з капустою готове. Беремо начинку з капусти і ліпимо пиріжки. Смачного!