Дріжджове тісто на пиріжки з капустою
Дріжджове тісто на пиріжки готувати нескладно. Щоб тісто вийшло пухким та еластичном, потрібно правильно його замісити.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 1 кг
- молоко — 500 мл
- свіжі дріжджі — 25 г
- цукор — 5 ст. ложок
- курячі яйця — 3 шт
- вершкове масло — 150 г
- сіль — 1/2 чайні ложки
Способ приготовления
В тепле молоко добавити 2 столові ложки цукру. Потім покласти дріжджі і 4 столові ложки борошна. Перемішати, накрити і поставити в тепле місце.
Після того, як опара підніметься додати збиті яйця з цукром і маслом.Також додати борошно, сіль і замісити тісто. Накриваємо полотенцем ставимо в тепле місце на 2 години.
Дріжджове тісто на пиріжки з капустою готове. Беремо начинку з капусти і ліпимо пиріжки. Смачного!
- Дата публикации: 26.10.16 - 09:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.