Пляцок з яблуками і вишнями

Щоб приготувати , щось смачненьке до чаю і у вас немає часу? Ми радимо спекти пляцок з яблуками і прикрасити його вишеньками.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне3 стакани
  • яблука3 шт
  • цукор1,5 стакани
  • курячі яйця 4 шт
  • сметана3 ст. ложки
  • вершкове масло1 ст. ложка
  • розпушувач1 чайна ложка
  • маргарин250 г
  • вишні100 г

Способ приготовления

Замішуємо тісто. Маргарин перетираємо з цукром і жовтками. Додаємо сметану, борошно і розпушувач. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Тісто розділяємо на дві частини і ставимо до холодильника на 30 хвилин.

Яблука чистимо, вирізаємо насіння і кришимо півкільцями.

Розкатуємо одну частину тіста і викладаємо на деко для випікання. На тісто кладемо яблука і перетрушуємо цукром.Випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім розкатуємо другу частину тіста. Змазуємо яєчним жовтком і викладаємо вишні. І також притрушуємо цукром. Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Спечені коржі кладемо один на один і змазуємо збитою сметаною з цукром.

Пляцок з яблуками і вишнями готовий. Смачного!