Огіркова ікра на зиму

Огірок використовують в багатьох стравах тому, що він багатий на вітаміни. На зиму також закривають багато різних салатів. Ми сьогодні будем готувати огіркову ікру.

  • Основной ингредиент: огурцы
  • Обобщенное название: икра

Список ингредиентов

  • огірки1 кг
  • морква300 г
  • цибуля200 г
  • соняшникова оліяза смаком
  • помідори500 г
  • перець солодкий2 шт.
  • сіль2 ст. ложки

Способ приготовления

Огірки миємо і нарізаємо кубиками.

Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.

Моркву миємо, чистимо і натираємо на велику тертушку. Добавляємо до цибулі і обсмажуємо на олії.

Перець миємо чистимо від насіння і нарізаємо на кубики.

Помідори миємо і прокручуємо через м'ясорубку.

Поєднуємо всі овочі солимо і варимо 40 хвилин. Розфасовуємо в підготовлені банки, закатуємо кришками, укутуємо.

Огіркова ікра на зиму готова. Подавати її можна до гарячої картоплі. Смачного!