Сирник в мультиварці
Львівський сирник в мультиварці - це дуже ніжна запіканка, полита шоколадною глазур'ю. За своїм смаком цей сирник нагадує глазуровані сирки, які дуже полюбляють діти.
Список ингредиентов
- сир — 200 г
- вершкове масло — 100 г
- цукор — 150 г
- сметана — 3 ст. ложки
- курячі яйця — 2 шт
- манка — 2 ст. ложки
- ванілін — 1 пакет
- лимонна цедра — 20 г
- какао — 2 ст. ложки
- родзинки — 100 г
Способ приготовления
До сиру додаємо тепле масло і за допомогою блендера розтираємо до однорідності.
До сирної маси додаємо манку, промиті родзинки і перемішуємо.
Розділяємо яйця на білки і жовтки. За допомогою міксера розтираємо жовтки з цукром до білого кольору. Масу додаємо до сирної суміші і перемішуємо.
Цедру лимона і крохмаль також додаємо до тіста , перемішуємо.
Міксером збиваємо білки із сілью, додаємо до тіста і акуратно вмішуємо. Повинна вийти повітряна сирна маса.
Чашу мультиварки змазуємо олією, переливаємо сирне тісто і злегка розрівнюємо. Готуємо львівський сирник в режимі "Випікання" 50 хвилин. Коли пройде час випікання залишаємо сирник на 10-15 хвилин під закритою кришкою. Потім кришку відкрити і залишити до охолодження.
Готуємо шоколадну глазурь. До розтопленого масла додаємо цукор, сметану, какао і все ретельно перемішуємо. Нагріваємо на газу, щоб цукор розтопився і перемішуємо.
Охолоджений сирник покриваємо шоколадною глазур'ю, щоб вона його повністю покрила. Ставимо до холодильника для застигання на цілу ніч.
Сирник в мультиварці готовий. Смачного!
- Дата публикации: 24.11.16 - 19:22
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)