Качка в гусятниці
М'ясо качки дуже смачне з нього можна приготувати безліч страв. Сьогодні ми буде готувати качку в гусятниці по старовинну рецепту.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- оливкова олія — 3 ст. ложки
- сушений чебрець — за смаком
- лимон — 1 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Тушку качки миємо і розрізаємо на шматки. Кладемо в тарілку додаємо сіль. перець , перемішуємо і обсмажуємо на сковороді.
Злегка обсмажені шматочки качки перекладаємо в гусятницю. змазану олією.
Цибулю чистимо. миємо, нарізаємо кубиками і кладемо в гусятницю.
Моркву миємо натираємо на тертушці і додаємо до качки.
Кладемо трішки сушеного чебрецю для аромату.
Цедру лимона натираємо на тертушці і кладемо в гусятницю.
Ставимо на середній вогонь і тушкуємо півтори години.
Качка в гусятниці готова. Подавати до столу гарячим з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 02.12.16 - 15:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.