Мариновані перепелині яйця

Аватар пользователя gutka
gutka
Кулинар 7 уровня
Мариновані перепелині яйця

Такі мариновані яйця підійдуть для оздоблення салатів чи канапок.

Список ингредиентов

  • яйця перепелині20 шт.
  • для маринаду:
  • вода250 мл.
  • буряк 1-2 шт.
  • оцет винний білий80 мл.
  • сіль10 г.
  • цукор50 г.
  • лист лавровий1 шт.
  • перець духм'яний горошок3-4 шт.
  • перець чорний горошок5 г.

Способ приготовления

Приготувати маринад:
Буряк почистити та нарізати скибочками. У ковшику закип'ятити воду додати всі складові для маринаду (оцту я додала 60 мл), проварити 15 хвилин. Маринад залишити до повного охолодження. До маринаду можна додавати спеції за смаком.

Яйця перепелині відварити та почистити.

Скласти в півлітрову баночку та залити охолодженим маринадом.

Поставити в холодильник, мінімум на 24 години.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Nika_G
  • 14.03.17 - 18:51
  • #

Интересно! Цвет понятно, поменяется. А вкус получается кисло-сладкий?

Аватар пользователя Nika_G
6 уровень
  • gutka
  • 15.03.17 - 16:49
  • #

Смак мені подобається, яйце повністю не промариновується, тільки приблизно на 0,5 см., як на мене - це більше для декорації)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень
  • Котенок
  • 21.03.17 - 17:18
  • #

Які яскраві!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень
  • Вероника1101
  • 04.04.17 - 12:01
  • #

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень