Мариновані перепелині яйця

Такі мариновані яйця підійдуть для оздоблення салатів чи канапок.
Список ингредиентов
- яйця перепелині — 20 шт.
- для маринаду:
- вода — 250 мл.
- буряк — 1-2 шт.
- оцет винний білий — 80 мл.
- сіль — 10 г.
- цукор — 50 г.
- лист лавровий — 1 шт.
- перець духм'яний горошок — 3-4 шт.
- перець чорний горошок — 5 г.
Способ приготовления

Приготувати маринад:
Буряк почистити та нарізати скибочками. У ковшику закип'ятити воду додати всі складові для маринаду (оцту я додала 60 мл), проварити 15 хвилин. Маринад залишити до повного охолодження. До маринаду можна додавати спеції за смаком.

Яйця перепелині відварити та почистити.

Скласти в півлітрову баночку та залити охолодженим маринадом.

Поставити в холодильник, мінімум на 24 години.
- Дата публикации: 14.03.17 - 14:59
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:4.76923(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 13)
Интересно! Цвет понятно, поменяется. А вкус получается кисло-сладкий?
Смак мені подобається, яйце повністю не промариновується, тільки приблизно на 0,5 см., як на мене - це більше для декорації)))
Які яскраві!
Здорово!