Омлет зі шпинатом

Омлет зі шпинатом - ситний і смачний сніданок для всієї родини. Готується він досить просто з найдоступніших продуктів. Приготувати омлет можна на сковороді, в мультиварці, в духовці.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 3
- Кухня: Французская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Готуємо з зеленню"
Список ингредиентов
- яйце куряче — 4 шт.
- шпинат — 125 г
- молоко — 120 мл
- сіль — на смак
- борошно пшеничне — 1 ст.л.
- масло вершкове — 15 г
Способ приготовления

Візьміть такі продукти.

Будемо готувати омлет зі свіжим шпинатом, хоча можна використовувати і заморожений. Свіже листя шпинату промийте ретельно в проточній холодній воді. Потрібно промити кожен листочок. Видаліть товсті стебла. Всі листочки підсушіть паперовим рушником.

Шпинат наріжте тонкими смужками.

Курячі яйця розбийте в глибоку миску. Збийте, не сильно, до однорідності.

Налийте молоко будь-якої жирності. Молоко повинно бути кімнатної температури. Перемішайте. Підсоліть за смаком.

Нарізані листя шпинату присипте, злегка, борошном і додайте до яєчної маси. Перемішайте.

Підготуйте відповідну форму для запікання, приблизно, на 500 мл. Змастіть вершковим маслом. Перелийте омлетну масу. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте 40-60 хвилин. Якщо натиснути пальцем на готовий омлет, він пружинить, значить, можна відключати духовку.

Омлет зі шпинатом готовий.

Зразу подайте до столу.

Смачного!
- Дата публикации: 01.06.17 - 22:19
- Добавлен в кулинарную книгу: 5
- Рейтинг:4.8(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 10)
Светик, красивый омлет ты приготовила!
Сплошная полезность! 
Спасибо, Лик! Омлетик удался.
Шикарний омлет
Спасибо, Оксана!
Ну дуже аппетитний!
дякую!
очень классный и наверное вкуснющий!!!
вкусно очень, спасибо!
Рецепт, фото - всё шикарно!
спасибо, хотелось передать вкусноту омлета.
Очень вкусно!