Аджика із зелених помідорів

Аватар пользователя oksana_sadova77
oksana_sadova77
Кулинар 6 уровня
Аджика із зелених помідорів

Дуже пасує до мясних страв.

  • Время приготовления: 2 часа

Список ингредиентов

  • зелені помідори800 г.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • олія125 мл.
  • перець гострий-чілі1 шт.
  • перець болгарський3 шт.
  • прованські трави1 ч.л.
  • цукор100 г.
  • сіль30 г.
  • оцет50 мл.
  • головка часнику
  • яблуко2 шт.

Способ приготовления

Овочі помити ,які потрібно почистити та скласти в блендер і

подрібнити.

Додати до овочів олію, сіль, цукор та оцет. Варити, помішуючи 30-35 хвилин.

Додати прованські трави і готувати ще 2-3 хвилини.

Провірити на сіль, цукор та оцет, якщо потрібно можна трошки ще додати.

Розфасувати киплячу аджику в сухі стерилізовані банки та закатати. Накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
Я для перестраховки завжди ще стерилізую декілька хвилин.
З цієї порції виходить 2 баночки: 0,7 л і 0,5 л.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • lakshmi
  • 22.06.17 - 22:43
  • #

Отличная аджика! Я тоже осенью делаю, очень вкусная! У меня чуть другой рецепт

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень
  • oksana_sadova77
  • 23.06.17 - 07:11
  • #

Минулого року перший раз таку закрила і дуже вона нам засмакувала

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень
  • Вероника1101
  • 26.06.17 - 16:05
  • #

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень
  • oksana_sadova77
  • 26.06.17 - 20:34
  • #

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень