Омлет на кефірі

Омлет - швидке, ситне і смачне блюдо. Ми звикли, що зазвичай омлет подають на сніданок, але дієтологи рекомендують омлетом із зеленню вечеряти , бо це є один із варіантів корисної вечері. І зазвичай ми омлет готуємо на молоці, а я пропоную сьогодні спробувати омлет на кефірі.
- Время приготовления: 15 минут
- Количество порций: 1
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літня вечеря за 30 хвилин"
Список ингредиентов
- кефір — 3 ст.л
- цибуля зелена — 15 г.
- олія — 1 ч.л.
- перець чорний мелений
- сіль
- сир твердий — 30 г.
- яйця — 2 шт.
Способ приготовления

Нарізаємо зелену цибулю. Сир натираємо на терці.

Яйця з'єднати з сіллю (1 щіпка) і чорним меленим перцем (1 щіпка). Збити.

Додати кефір і ще трохи збити.

Сир підмішати в яєчну суміш.

Додати дрібно нарізану зелену цибулю.

Розігріти сковорідку з олією . Вилити яєчну суміш в сковорідку. Накрити кришкою, а вогонь зменшити до мінімального. Готувати 5-7 хвилин, до готовності омлету.

Смачного!
- Дата публикации: 27.06.17 - 19:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Вкусный омлет, любим такой!
Це смачно
Дякую 