Швидкий плов з куркою

Аватар пользователя Хозяйка80level
Хозяйка80level
Кулинар 3 уровня
Швидкий плов з куркою

Ось уже кілька років готую плов тільки так - виходить дуже швидко! Секрет такого швидкого приготування простий - одночасно в казанку смажється м'ясо з овочами, а в пательні готується рис за спеціальною технологією. Таким чином отримуємо дуже смачний і розсипчастий плов всього за пів години!

Список ингредиентов

  • рис "жасмін"1 склянка
  • стегенця курячі4 шт
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • приправа для плову0,5 ч.л.
  • сіль, перецьза смаком

Способ приготовления

Першим чином промиваємо рис холодную водою декілька разів до прозорої води. Висипаємо рис в сковорідку та заливаємо 2 склянками води. Солимо за смаком. Ставимо на великий вогонь.

Після того як закипить - зменьшуємо вогонь.

Накриваємо кришкою та 15 хвилин не знімаємо ні в якому разі кришку!

Рис буде впродовж ціх 15 хвилин пінитись. Але кришку не знімати ні в якому разі! В цьому і весь сенс приготування такого швидкого та розсипчастого рису.

Поки наш рис закіпає - знімаємо шкірку зі стегенець та відділяємо кісточку та ріжемо на дрібні кусочки.

Відправляємо м'ясо в казанчик та обсмажуємо на великому вогні декілька хвилин. Добавляємо приправу до плову, сіль і перець.

Поки м'ясо смажиться нарізаємо цибулю та моркву.

Добавляємо цибулю та моркву до м'яса та тушкуемо 15 хвилин.

Через 15 хвилин рис готовий.

Добавляємо готовий рис до готової суміші м'яса з овочами, перемішуємо. Все - вечеря готова!

Приємного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Kukurooza
  • 29.06.17 - 19:55
  • #

Просто і швидко. Люблю такі рецепти!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень
  • Вероника1101
  • 01.07.17 - 09:31
  • #

Отличный рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень