Брізоль

Це дуже смачна, проста в приготуванні страва, яка підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу.
- Время приготовления: 15 минут
- Количество порций: 2
- Кухня: Французская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літня вечеря за 30 хвилин"
Список ингредиентов
- яйця — 2 шт.
- фарш свинний — 150 г.
- сир твердий — 100 г.
- молоко — 2 ст. л.
- помідор — 1 шт.
- сіль, перець, мускатний горіх
- майонез
- листя салату
Способ приготовления

Яйце вбити в мисочку, додати 1 ст.л. молока, дрібку солі і мускатний горіх (на кінчику ножа), збити виделкою. Фарш розділити на дві частини. Сформувати в кульку та тоненько розкачати між двома листками пергаменту( можна використати харчову плівку).

Розігріти сковорідку і вилити яєчний млинець.

Викласти фарш на яєчний млинець ( за допомогою пергаменту на якому розкачувався фарш), обережно зняти пергамент та перевернути брізоль, нехай просмажиться з іншої сторони. Довго тримати на сковороді не потрібно (буквально хвилинку), адже фарш розкачений дуже тоненьким слоєм. Таким же способом посмажити інший млинець.


Твердий сир натерти на тертці, помідор порізати, листя салату помити. Брізоль змастити майонезом та викласти начинку. Загорнути рулетом.

Смачного!


- Дата публикации: 06.07.17 - 21:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 36
- Рейтинг:4.642855(средняя оценка: 4.6, всего голосов: 14)
Неймовірно яскраве та апетитне виконання, браво!
Вдячна
Дуже, дуже красиво! Аж слинки течуть!
Дякую
Супер: смачно і красиве фото
Відразу захотілось приготувати)))
Мені дуже приємно)))
Мені дуже приємно)))
Отличный рецепт. Замечательное блюдо!!! Делала, очень вкусно. Мой сын не ест мясо, не любит, но бризоли кушает с удовольствием. Очень выручает это блюдо.
Вітаю з рецептом тижня
Дякую
Отличный рецепт!
Отличный рецепт!
Яка смакота!
Вітаю щиро!!!! Я сподівалася що цей рецепт буде в списку переможців!
Дякую!!!
ВІТАЮ! Це, дійсно - кращий рецепт!
Дуже вдячна! Дійсно дуже приємно