Домашній плавлений сир

Список ингредиентов
- сир кисломолочний — 200 г.
- сода — 1/3 ч.ложки
- сіль — 1/2 ч.ложки
Способ приготовления

Сир, у мене домашній, гарно розім'яти виделкою, посипати сіллю та содою, ретельно перемішати і залишити на 45-60 хвилин. Час від часу перемішувати.
Сковорідку, бажано з антипригарним покриттям, розігріти, викласти на неї сир і постійно помішуючи нагрівати сир поки він не розплавиться і стане однорідним. Сирну масу перелити у форму, прикрити поверхню харчовою плівкою і залишити до повного охолодження.

Готовий сир зберігати у холодильнику. Смачного!

Зі шматочком хліба і конфітюром із зелених помідор http://food.ua/recipes/40704 смакота:))

Коли зняти плівку через деякий час поверхня сиру стає гладенькою.
- Дата публикации: 28.09.17 - 20:24
- Добавлен в кулинарную книгу: 36
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 12)
Как интересно!!!
Катя, а по вкусу какой получается? Не слышен творог?
Не відчувається. ДУже просто готувати і смачно. Можна додавати улюблені приправи.
Додала ще фото, у нього на поверхні такі дирочки тільки спочатку, коли дістати з холодильника і зняти харчову плівку, а при кімнатній температурі поверхня сиру стає гладкою.
Цікавий рецепт. Я готую дещо інакше, але обов'язково спробую ваш!
дякую, рецепт має польське походження, і цікаво побачити інший рецепт)))
Який апетитний сир
Дякую)
Прекрасный рецепт!
Прекрасный рецепт!
Дуже апетитно
Дякую:)
Попробуємо!
Я готувала, нам сподобалось )