Піцца на медовому тісті

Аватар пользователя Ганка
Ганка
Кулинар 6 уровня
Піцца на медовому тісті

Бажаете піцу смачну та швидку? Будь ласка, давайте приготуемо! Піца - італійске національне блюдо в вигляді круглого коржа, вкритого в класичному варіанті помідорами і розплавленним твердим сиром. Сир є головним продуктом в піці. Тісто готуемо по рецепту В.Пака.

Список ингредиентов

  • тепла вода1 стакан
  • мед1 ч.л.
  • дріжжі 20г
  • сіль1 ч.л.
  • борошно3 стакана без горки
  • олія олівкова1 ст.л.
  • цибуля0,5 шт.
  • олія олівкова для змазування коржаскільки піде
  • соус для піци3-4 ч.л.
  • бікон50-70г
  • ковбаса варена50-70г
  • мисливські сосіски1-2 шт.
  • помідор1 шт.
  • маслинипо смаку
  • твердий сир100-150г

Способ приготовления

Беремо стакан (або чашку), в котрий входе 250мл теплої води. В 1/4стакана води додаемо мед, дріжжі, ретельно розмішуемо та відставляемо на 10-15 хвилин до появи пінного капелюшка. Замість пресованих дріжжей можно взяти 7г сухих активних або 4г софт-момент (софт-момент в цьому випадку додаємо в воду, а не до борошна). В воду, котра залишилася , додаємо сіль, добре перемішуемо.

Беремо 3 стакана (чашки обєм 250мл) без горки борошна, просіваемо борошно в миску.

В борошні робимо заглиблення, виливаємо медово-дріжживий розчин ти розчин солі, додаємо ложку олії.

Замішуемо тісто.

Вимішуемо тісто 5 хвилин, закругляємо та кладемо в миску, змащену оліею. Накриваємо вологою серветкою та відправляемо в тепле місто на 30 хвилин.

Обминаемо тісто. закругляємо, накриваемо вологою серветкою і ставимо в тепле місце на 10 хвилин.

Беремо тісто та ділимо його на 2 або 4 частини, по вашему бажанню.

Я розділила тісто на 2 піци. Кожну частину обмяла, закруглила, закрила серветкою та оставила на 15 хвилин.

Розкатуємо тісто для піци. Змащуємо корж оліею, соусом для піци (по краю тісто соусом не змазуемо). На соус кладемо, тонко нарізані, полукружальца цибулі, небагато.

Далі викладаемо бекон, ковбасу.

Нарізані помідори. А зверху багато-багато натертого сиру. Лист вкриваємо папіром для випічки, зверху викладаемо піцу.

Випікаємо в духовці, розігрітоїї до 200-220С. Спочатку на нижній полці - 5 хвилин а потім на середньої - 3 хвилини.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • oksana_sadova77
  • 24.10.17 - 10:31
  • #

Смачна піца

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень
  • ra36
  • 24.10.17 - 11:49
  • #

Дуже смачно виглядає !!
Валю, тільки питання: А яка виходить цибуля? Ще тверденька, хрумтить? Я николи не кладу цибулю в піцу, може, й собі спробувати?

Аватар пользователя ra36
6 уровень
  • Ганка
  • 24.10.17 - 19:12
  • #

Рая. цибульки кладемо трошки, вона тверденька, хрумтить. Дуже смачно, спробуй.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень
  • ra36
  • 25.10.17 - 07:52
  • #

Дякую, Валя!
Мабуть-таки спробую і з цибулькою!

Аватар пользователя ra36
6 уровень
  • Ганка
  • 24.10.17 - 19:18
  • #

Оксана, дякую.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень
  • Вероника1101
  • 06.11.17 - 06:09
  • #

Замечательная пицца!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень
  • Ганка
  • 14.12.17 - 10:53
  • #

Благодарю, Ника.

Аватар пользователя Ганка
6 уровень