Салат з тунцем, свіжою морквою та клюквою

Дуже ніжний салат з тунця! Клюква додає легку кислинку, морква – деяку солодкість. Все разом, з тунцем, виходить дуже смачно!
- Время приготовления: 15 минут
- Количество порций: 2 порції
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Швидкі рецепти»
Список ингредиентов
- консервований тунеь у власному соку — 100 г
- морква — 70 г
- клюква — 2 ст л
- зелена цибуля — 4-5 пір'їн
- густий натуральний йогурт і майонез — по 1 ст л
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
- зелень — для прикрашання
Способ приготовления

Моркву помити, почистити й натерти на середній тертці.
Зелену цибулю помити і дуже дрібно нарізати. Клюкву розморозити.

З тунця злити рідину і подрібнити.

Для заправки змішати йогурт зі сметаною, сіллю та чорним меленим перцем.

У миску викласти зелену цибулю, тунця, моркву і клюкву.
Додати заправку.

Добре перемішати.

За допомогою кільця викласти салат на тарілку, зверху викласти трохи заправки. Прикрасити клюквою та зеленню за смаком.

Дуже приємний смак!
- Дата публикации: 12.06.18 - 18:25
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.