Котлети з індички "Особливі"

Використовуємо звичайнісінький котлетний фарш (без хліба), але додавання кабачків, вівсяних пластивців та копченої індички робить котлети зовсім іншими на смак. Ароматні, соковиті, смачні котлетки виходять!
До того ж, до таких котлет можна не готувати гарнір, а подати лише овочі.
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4 порції
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Швидкі рецепти»
Список ингредиентов
- філе індички сире — 0,3 кг
- філе індички копчене — 80 г
- цибуля ріпчаста — 1 шт, не велика
- кабачок — 120 г (1 маленький)
- вівсяні пластівці — 2 ст л
- молоко — 30 мл
- яйце куряче — 1 шт
- молодий часник — 1-2 зубки
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
- сухарі — для паніровки
- олія — для смаження
Способ приготовления

Вівсяні пластівці залити молоком і витримати 10 хвилин.
Промити й почистити цибулю і часник. Нарізати на шматочки.
Філе індички промити і обсушити. Нарізати. Перекрутити через м'ясорубку філе індички, цибулю і часник (або скористатись блендером).

Кабачок помити, відрізати обидва кінці і дрібно нарізати – кубиками розміром 3-4 мм.
Копчене філе теж нарізати маленькими кубиками.
У миску викласти фарш, вівсяні пластівці, кабачок і копчене філе. Додати яйце, сіль та чорний мелений перець,

добре перемішати.

З фарша зформувати котлети, запанірувати їх у сухарях.

Смажити котлети на добре розізгрітій з олією сковороді, на невеликому вогні – до золотистої скоринки. Потім котлети перевернути і смажити з іншого боку.
Після чого в сковороду додати з півсклянки киплячої води і протушкувати котлети під кришкою на маленькому вогні ще хвилин 5.


- Дата публикации: 18.06.18 - 18:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)