Сирні коржі з зеленню

Ніжні, смачні, ароматні коржі. За півгодини можна насмажити цілу купу!
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 15 -16 шт діаметром 13-15 см
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Швидкі рецепти»
Список ингредиентов
- твердий сир — 200 г
- яйця курячі — 3 шт
- борошно пшеничне — 200 г
- зелень: зелена цибуля, кріп та петрушка — 100 г
- сметана — 3-4 ст л
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления

Сир натерти на крупній тертці. Зелень промити, зрізати гілочки і обсушити. Нарізати кріп, петрушку і зелену цибулю. Можна використовувати тільки 1 чи 2 види зелені – за вашим смаком.

Змішати яйця, сметану, сир, борошно і зелень. Посолити і присипати перцем, перемішати. Тісто повинно бути трохи густішим, ніж для оладок.

Добре розігріти сковороду з невеликою кількістю оліїї. Викладати по повній столовій ложці тіста, розрівнювати його в коло.

Смажити під кришкою на невеликому вогні, до золотистої скоринки. Приблизно по 2-3 хвилини на кожну сторону.

Коржі смачні як гарячі, так і холодні. Їх можна подавати замість хліба до перших страв, можна використовувати як перекус...
- Дата публикации: 19.06.18 - 07:45
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.