Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі

Аватар пользователя oksana_sadova77
oksana_sadova77
Кулинар 6 уровня
Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі

Кляр виходить ніжний, і дозволяє зберегти печінку від пересушування.

Список ингредиентов

  • куряча печінка500 г.
  • яйця2 шт.
  • сметана або майонез4 ст.л
  • часник(зубчики)3 шт.
  • борошно4 ст.л.
  • сіль та мелений чорний перець
  • олія для смаження
  • спеції за смаком

Способ приготовления

Часник чистимо і подрібнюємо. Перемішуємо яйце, часник, сметану або майонез, сіль, перець.

Додаємо борошно. Добре перемішуємо

Печінку миємо , очищаємо від плівок, при бажанні ріжемо на порційні шматки.Злегка відбиваємо і посипаємо вашими улюбленими спеціями. Я використовувала нові спеції від Торчин(дуже мені сподобалися).

Розігріваємо сковорідку з олією. Макаємо шматочки печінки в кляр і викладаємо на гарячу олію. Обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин із закритою кришкою.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • Котенок
  • 28.06.18 - 16:48
  • #

Смачно!

Аватар пользователя Котенок
5 уровень
  • oksana_sadova77
  • 28.06.18 - 18:21
  • #

Дуже смачно)Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень
  • ra36
  • 28.06.18 - 16:52
  • #

Смачно, ситно, просто!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень
  • oksana_sadova77
  • 28.06.18 - 18:21
  • #

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень