Ніжні та пишні сирники без яєць

- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4
Список ингредиентов
- cир домашній — 180г.
- щіпотка солі
- цукор — 1-2ч.л.
- борошно пшеничне — 1ст.л.
- борошно для паніровки
- олія для смаження
Способ приготовления

Додаємо в сир сіль, цукор і борошно. Гарненько розмішуємо, в результаті маса не повинна липнути до рук.

Щоб сирники були однакового розміру, з отриманого тіста робимо товсту ковбаску і розрізаємо її на однакові шайби.
Кожну шайбочку трохи обвалюють в борошні, підрівнюємо.

У сковорідку додаємо олію, сильно нагріваємо і викладаємо сирники, накриваємо сковорідку кришкою, зменшуємо вогонь і
не чіпаємо сирники, поки їх нижня частина не підрум'яниться.
Потім перевертаємо їх і знову смажимо під кришкою до готовності.

Смачного!
- Дата публикации: 14.07.18 - 19:37
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.