Огірки з кетчупом "Чилі"

Цей рецепт розрахований на 4 літрові банки.
- Время приготовления: 2 часа
- Количество порций: 4
Список ингредиентов
- огірки свіжі
- часник (зубці)
- гілочки кропу
- для маринаду:
- вода — 6 склянок
- кетчуп "чилі" — 6ст.л.
- сіль — 2 ст.л. без верху
- цукор — 200г.
- оцет — 100г.
Способ приготовления

Відібрати гарні огірочки.

На дно банки викласти 2-3 зубчики часнику, 1/3 гілочки кропу.

Перемішати всі інгредієнти для маринаду і закипятити.

Огірки накласти в банки, залити киплячим маринадом і стерилізувати банки з огірками 20 хв. від часу закипання.

Смачного!
- Дата публикации: 29.07.18 - 18:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:4.4(средняя оценка: 4.4, всего голосов: 5)
Рецепт отличный, готовлю несколько лет, но я стерилизую 10 минут (рецепт сорок тысяч шестьсот сорок восим).
Огірки смачні.Стерелізую 1л. банки не більше 10 хв.
Дякую
Я стерилізую біля 20 хвилин.
Оксана, отличные огурчики!
Тоже такие делаю!!!
Дякую,Рая
Це дуже популярний рецепт)
банки ставить в гарячую воду или холодную
В гарячу!!!, як поставити в холодну, то вони можуть тріснути)
И я такие делаю!
Це популярний рецепт)
так дуже смачнененькі та гостренькі...я ще роблю замісь кетчупу "ЧИЛІ" беру "паприку" то виходять солодкі) тільки такі і роблю на зиму...коли хочеться солоденькі їм, а коли чогось гостренького то беру чилі відкриваю...Однозначно смачно!
Людмила,дякую,!