Яблучний суп-пюре з грінками на солодко

Пропоную приготувати дуже смачний, ніжний та ароматний яблучний суп-пюре з грінками.
- Время приготовления: 30 минут
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- яблука — 5-6 шт.
- вода — 500 мл.
- цукор коричневий — 2 ст. ложки
- сік лимона — 1 ст.ложка
- вершки 30% — 100 мл.
- грінки:
- здобна булка
- цукор
- кориця мелена до смаку
- масло вершкове
Способ приготовления

Яблука вимити, розрізати на четвертинки, видалити серцевину, а потім розрізати четвертинки ще на більш дрібні шматки.
Залити водою і проварити хвилин 7-10, до пом'якшення яблук.

Зварені яблука протерти через сито.

Додати в пюре цукор. Так приготовлене пюре можна тримати 2-3 дні в холодильнику.

Яблучнй суп-пюре подавати до столу з вершками та солодкими грінками. Смакує і теплим і холодним))

Для приготування грінок: нарізати булку кубиками, на сковорідці розігріти вершкове масло, викласти шматочки булки, посипати цукром і корицею, підсмажити до золотистого кольору.
Смачного!
- Дата публикации: 13.08.18 - 08:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Класна страва
Для мене це спогади дитинства) Бабця літом часто готувала таку страву, тільки заправляла звичайною сметаною)
Вершки солодші з ними смачніше)))
Тоді таких вершків не було)
Хочу-хочу! Яблучні супи - це взагалі моя любов! Дуже подобається з корицею та перцем чілі.
з перцем чілі? - це цікаво, спробую)))