Тушковані кабачки з яйцями

Чим ви найчастіше снідаєте? Я хочу запропонувати яскравий літній рецепт яєчні з тушкованими кабачками
- Время приготовления: 20 минут
- Количество порций: 2
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літній сніданок для всієї родини"
Список ингредиентов
- кабачки — 1 шт.
- часник (зубці) — 3шт.
- яйця — 2 шт.
- зелень петрушки
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- олія — 1 ст.л.
- сіль та мелений чорний перець
Способ приготовления

Очистіть і подрібніть часник і цибулю.В сковорідці на олії обсмажте до прозорості цибулю,

Вимийте кабачок, зріжте краї і наріжте невеликими кубиками.

Додайте кабачки і спеції до цибулі, гарно все перемішайте.

Влийте в сковорідку трошки води і додайте часник. Тушіть овочі на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Приготуйте яйця.

Коли кабачки стануть м'якими, а зайва рідина випарується , додайте в блюдо яйця.

Добре перемішайте яйця з овочами за допомогою вилки і тушкуйте страву до тих пір, поки яйця не будуть готові. Присипте яєчню подрібненою петрушкою і подавайте до столу.

Смачного!
- Дата публикации: 24.08.18 - 20:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:4.42857(средняя оценка: 4.4, всего голосов: 7)
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.