Тефтелі з грибами в соусі із фети

Рецепт знайшла у Facebook, автор Марія Михальченко і зразу захотілося приготувати таку смакоту.
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 4-6
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Страви з крупами»
Список ингредиентов
- фарш — 600г.
- цибуля ріпчаста — 2 шт.
- рис відварений — 1 склянка
- яйце — 1 шт.
- сіль та перець чорний мелений за смаком
- печериці — 250г (я давала 400г)
- сир фета — 150г.
- молоко — 500мл.
- борошно пшеничне — 1ст.л.
Способ приготовления

Перемішати фарш,1 цибулину, склянку відвареного рису,яйце. Посолити та поперчити . Добре перемішати.

Сформувати тефтельки та викласти у форму.

На олії обсмажити 1 цибулину і печериці.

Приготувати для соусу молоко та сир.

Для соусу збити в блендері молоко,сир та борошно.

Гриби викласти на тефтельки та

зверху залити соусом.

Запікати при температурі 200 градусів 45-50 хвилин.

Смачного!

- Дата публикации: 15.10.18 - 11:12
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Оксаночка! Это очень вкусно!!!!
Рая, дякую!!!