Суп перловий сирний

Незвичний суп-пюре! Дуже приємний вершковий смак, ситний і смачний! Так, довго готується, але виходить дуже смачно! М'ясо можна використовувати будь-яке, а можна і зовсім обійтися без нього, але з м'ясом вийде ситніше.
- Время приготовления: 2 часа
- Количество порций: 2 порції
- Кухня: Европейская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Страви з крупами»
Список ингредиентов
- перлова крупа — 4 ст л з гірочкою
- м'якоть телятини — 150 г
- вода 1-2 ч л олія — 550 мл
- морква і ріпчаста цибуля — по ¼ шт
- олія — 1-2 ч л
- плавлений сирок — 1 шт (90 г)
- сіль, чорний мелений перець, спеції — за смаком
Способ приготовления

Перлову крупу промити, потім залити 1-2 стаканами води. Залишити на 8-10 годин – так перлова крупа скоріше звариться.
М'ясо промити, залити водою. Довести до кипіння, зняти пінку і всипати підготовлену перлову крупу. Варити приблизно 1 годину – до готовності м'яса та крупи.

Помити й почистити цибулю и моркву. Моркву нарізати тонкими смужками, цибулю – кубиками.
На розігрітій з олією сковороді пасірувати моркву та цибулю до м'якості, хвилин 5-7.

З бульйону витягти м'ясо, покласти пасіровані овочі, перемішати. Довести до смаку, додаючи сіль, чорний мелений перець та спеції за смаком.
Варити все разом хвилин 7-10, доки всі овочі не стануть м'якенькими.

Весь суп протерти через сито (я спочатку перетерла блендером, а потім вже протерла: після блендера залишились маленькі шматочки крупи).

Знов налити суп у кастрюлю і довести до кипіння. Додати протертий на середній тертці плавлений сирок, перемішати.

Довести до кипіння, помішуючи. Варити ще пару хвилин.

Гарячий суп розлити по тарілках і одразу подавати.
Можна покласти у тарілку вершкове масло та зелень, за смаком.

- Дата публикации: 29.10.18 - 14:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)