Омлет фарширований

Дуже смачна, швидка і ситна страва. Начинку можна змінювати, використовуючи ті інгредієнти, що є у холодильнику. Замість шинки можна брати арене чи смажене м'ясо або кобасу...
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4 порції
- Кухня: Европейская кухня
Список ингредиентов
- шинка варено-копчена — 150 г
- курячі яйця — 4 шт
- молоко — 1/4 склянки
- консервований зелений горошок — ¼ банки
- борошно пшеничне — 1 ст л (без гірки)
- томатний соус чи кетчуп — 1-2 ст л
- вершкове масло — 2 ст л
- соль, молотый черный перец — за смаком
Способ приготовления

Яйця збити з молоком, присолити. 1/4 маси вилити на сковороду з розігрітим вершковим маслом. По черзі підсмажити 4 омлети на невеликому вогні до готовності.
Шинку дрібно нарізати, додати горошок і викласти на розігріту з вершковим маслом сковороду. Додати борошно та томатний соус чи кетчуп, перемішати. Підсмажувати на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин.

На кожний омлет викласти приблизно чверть начинки, трохи скраєчку,

та загорнути конвертиком (як голубці) і викласти на тарілку швом униз.


Начинка виходить смачною, соковитою, в міру гострою, не розтікається.
- Дата публикации: 31.10.18 - 09:04
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Гарний та смачний сніданок!
Дякую!!