Сирна запіканка з рисом та яблуками

Додам і свій рецепт до конкурсу Пропоную приготувати ось таку запіканку. Моєму синові вона дуже подобається. За основу взятий рецепт з дитячого садка, а я готую з яблуками. У такому вигляді страва ще смачніша.
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 8-10
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Страви з крупами»
Список ингредиентов
- сир кисломолочний (в мене домашній) — 1 кг
- яйця — 3 шт
- цукор — 120 г + 2 ч.л.
- рис вiдварений — 240 г
- iзюм — 50 г
- манна крупа — 1-2 ст.л.
- яблука невеликi — 2 шт
Способ приготовления

Iзюм (запарюємо) та рис готуємо завчасно. Краще коли рис буде альденте (трохи недоварений), вiн дiйде у духовцi i буде поглинати зайву рiдину.
Рис з'єднуємо з яйцями, цукром. Ретельно вимiшати.

З'єднуємо з сиром. Додаємо iзюм. Якщо сир дуже вологий, треба додати 1-2 сл.л. манки, щоб маса вийшла досить густа.

Яблука порiзати тоненько.

Форму змастити вершковим маслом. Викладаємо яблука, присипаємо цукром (2ч.л.), а потiм манкою (1 ст.л). Зверху розподiляємо сирну масу. Ставимо у духовку. Температура 180 гр. Випікаємо 50-70 хв.

Смачного!
- Дата публикации: 31.10.18 - 15:46
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Чудова запіканочка
Дякую
Дуже апетитна запіканка!
Дуже апетитна запіканка!
Чудова класична запіканка!!
