Апельсиновий кекс з маком

Ароматний з неймовірною структурою кекс... Дуже рекомендую до чашечки смачного чая
- Время приготовления: 1,5 часа
- Количество порций: 4
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- борошно — 150г
- яйця — 2шт
- цукор — 120г
- вершкове масло — 80г
- йогурт — 150г
- розпушувач — 1 ч.л.
- мак — 20г
- апельсин — 1 шт можно замінити лимоном
Способ приготовления

Взбиваємо яйця з цукром в піну

Додаємо м'яке вершкове масло та йогурт. Трохи взбиваємо.

З апельсина знімаємо цедру та видавлюємо сік з половини. Додаємо в тісто

Борошно змішане з розпушувачем та маком додати в тісто. Перемішати.

Викладаємо в форму

Випікати при температурі 180С приблизно 1 годину.

Виймаємо. Змішуємо сік з второї половини апельсина с цукровою пудрою та поливаємо горячий кекс.

Даємо охолонути та насолоджуємось. Я розрізала ще теплим.. Смачного!
- Дата публикации: 09.02.19 - 18:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 18
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Гарненький кекс
Оксана, дякую !!! Рада, що сподобався!!!
Ирочка, классный кекс, я его пекла, знаю как вкусно!
Ликуся, спасибо!!!
Очень вкусный кекс!
Наташа, спасибо!
Нежнейший кекс!)
Это точно! Юля, спасибо!