Яблучні панкейки

- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4-6
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- борошно — 180г.
- сметана або натуральний йогурт — 250г.
- сода — 1ч.л.
- яйця — 1 шт.
- цукор — 3 ст.л.
- кориця — 1/2 ч.л.
- яблука — 1 шт.
- для топінгу:
- яблука — 2шт.
- цукор — 120г.
- мед (додатково, за бажанням) — 2ст.л.
Способ приготовления

Спочатку готуємо топінг:
Яблука вимити, зрізати шкірку, вирізати серцевину і нарізати тонкими скибочками або кубиками.
Скласти яблука , додати цукор. Тушити на слабкому вогні 5-7 хвилин, до м'якості (але не розварювати).
Зняти з вогню і відставити убік.

Готуємо тісто:
Сметану перемішати з содою.У миску покласти борошно, додати цукор, корицю, яйце і сметану з содою.Добре перемішати тісто.Додати очищене і нарізане тонкими скибочками яблуко.Перемішати.

Смажити панкейки з двох сторін до рум'яності на середньо-слабкому вогні.

При подачі полити медом і подати з яблучним топінгом.

Смачного!
- Дата публикации: 09.02.19 - 19:38
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Очень вкусные панкейки!
Дякую,Ліка!
Дуже смачно!
Дякую!
Смачний завтрак!)
Дякую!!!