Міні сирнички з орео

Смачні та ніжні порційні сирнички з орео. Я більше люблю домашнє печиво й багато печу, але смак печива "Орео" мені дуже подобається, тому інколи купую його до чаю. Якщо вам також смакує орео пропоную приготувати цей смачний десерт.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 6
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- печиво "орео" — 20-25 шт.
- сир домашній кисломолочний — 350 г.
- цукрова пудра до смаку — 2-4 ст.ложок
- яйця — 2 шт.
- вершки 30-35 %(у мене домашні) — 100 мл.
- пудинг ванільний — 20 г.
Способ приготовления

Беремо якісний, свіженький, домашній, жирний кисломолочний сир — це дуже важливо для отримання смачного кінцевого результату. У мене сир, який приготувала з кислого домашнього молока.
Для початку не завадить сир пропустити через м'ясорубку, або гарно протерти через сито!

У глибокій мисці сир за допомогою блендера ретельно змішати з цукровою пудрою, ванільним пудингом (можна замінити на крохмаль кукурудзяний), вершками або сметаною та яйцями на гладку однорідну, кремоподібну масу.


На дно силіконової форми для випікання 6 штук кексів викласти по одному цілому печиву.

Сирну масу рівномірно розподілити по силіконових формочках до верху.

Печиво, що залишилось поділити на 3-4 частини. Зверху ріномірно розподілити шматочки печива, злегка притискаючи його.

Сирнички з орео відправити у духовку, розігріту до 180 градусів, далі температуру зменшити до 160 градусів і випікати 25-30 хв.

Охолоджені ніжні сирники обережно дістати з форми.

Можна подавати до столу з улюбленим чаєм чи кавою.

Смачного та ароматного чаювання Вам!


- Дата публикации: 10.02.19 - 20:25
- Добавлен в кулинарную книгу: 8
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Замечательные сырнички!
Спасибо)
Файні!!! смакота
дякую)
Катюша, как всегда, оригинально и очень вкусно!
Спасибо большое)
Які воні класні! Смакота!
Дякую
До чего же хороши!