Піца з грушею та горгонзолою

Чаювання, чому б не з пицею, але не солоною, а солодкою, з грушею та горгонзолою, спробуйте, смачного!
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 8
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- борошно — 300 гр
- олія оливкова — 50 мл
- цукор в тісто — 1 дрібка
- сіль — 1 дрібка
- вода — 150 мл
- горгонзола — 120 гр
- оливкова олія для начинки — 5 мл
- розмарин — 1 гілка
- груша — 1 шт.
- дріжжі — 1/2 ст. л.
- цукор для начинки — 1 ст. л.
- масло вершкове — 15 гр.
- перець молотий — 1 дрібка
Способ приготовления

Підгогтуємо продукти. Олія оливкова екстра віржен. Груша солодка 1 велика, або 2 середні.

Змішуємо воду, цукор та дріжжі

Насипаємо борошно

Замішуємо.

Додаємо олію.

Замішуємо м`яке тісто.

Закриваємо мокрим теплим рушником.

Нарізаємо груши, підсмажуємо на маслі з ложкою цукру.

Нарізаємо тісто.

Наливаємо олію.

Звірху горгонзолу.

На сир - грушу, розмарин, перець молотий.

Випікаємо при 250 С 10 хвилин, для м'якого тіста 5-7.

- Дата публикации: 10.02.19 - 22:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 10
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Отличное сочетание! Очень вкусно!)