Апельсиново-яблучна ніжність

В завершення даного конкурсу хочу всіх поздоровити з наступаючим святом Днем закоханих та додати в цей зимовий день трішки тепла, якого нам не хватає. А мій десерт, я думаю, підніме трішки настрій
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Смачне чаювання»
Список ингредиентов
- манна крупа — 50гр
- апельсиновий сік — 200мл
- борошно — 50гр
- цукор — за смаком
- яблуки — 4 шт
Способ приготовления

Підготували інгредієнти. Сік ми будемо робити зі спілих апельсинів та яблук. Видавлюємо сік з цих двох фруктів

та отримуємо змішаний сік (я також добавляла мякоть, ви ж можете і не добавляти). Добавляємо цукор за смаком.

Потім в каструлю добавляємо манку

та муку. Перемішуємо та ставимо на вогонь постійно помішуючи доводимо до кипіння. Будьте обережні з вогнем та массою, яка кипить. Проварюємо ще близько 5 хвилин до загустіння.

Масса стає густішою та темнішою. Потім дану кашу взбиваємо блендером до однорідності.

Викладаємо в форму та ставимо в холод. Через годину десерт готовий. Перевертаємо на блюдо! Смачного!
- Дата публикации: 11.02.19 - 00:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)