Пісочні сирні пиріжки

Смачні, дуже ароматні сирні пиріжки з яблуками. Рецепт з книги Даріїї Цвек «Солодке печиво»
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 250 г.
- масло вершкове — 250 г.
- сир кисломолочний — 250 г.
- сметана — 2 ст.ложки
- цукор — 1 ст.ложка
- дрібка солі
Способ приготовления

Жир посікти з борошном, додати перетертий крізь сито або пропущений через м'ясорубку сир, сметану, цукор, сіль і знову сікти ножем, доки не утвориться однорідна маса.
Домісити тісто руками, загорнути у серветку і винести в холодне місце.
Мені пішло трішки більше борошна)

Через годину викласти на посипану борошном дошку, розкачати, скласти втроє, знову охолодити і так тричі через кожні 10-15 хв.

З цього тіста можна робити пиріжки довільної форми та з різними начинками. У мене з яблуками та корицею (яблука порізати й перемішати з ложкою цукру та меленею корицею за смаком.):

Вироблені пиріжки викласти на лист, змастити яйцем (я посипала ще насінням льону та маку)

і пекти у дуже гарячій духовці (240 градусів) протягом 20-25 хвилин

Вийшла дуже смачна випічка, Люблю сирну випічку ці пиріжки готую на солодко і на солоно з різними начинками.

Смачного!

- Дата публикации: 15.09.19 - 21:28
- Добавлен в кулинарную книгу: 17
- Рейтинг:4.923075(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 13)
Чудові пиріжки
Дякую
Аппетитные пирожочки!