Теплий грузинський салат з печінкою

- Время приготовления: 20 минут
Список ингредиентов
- 300 г курячої печінки
- один пучок салату
- 1 великий помідор
- 1 свіжий огірок
- 1 морква
- 1 болгарський перець середнього розміру
- зелень кропу
- сік лимона
- 1-2 ст. л гранатового соусу
Способ приготовления

Листя салату порвати руками і скропити соком лимона.
Помідор нарізати дольками, огірки - напівкільцями, болгарський перець - соломкою, моркву натерти на тертці та зелень дрібно нарізати.
Печінку обсмажити на олії до готовності,посолити та поперчити за смаком. Викласти її на овочі та полити соусом.
Смачного!
- Дата публикации: 17.10.19 - 11:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:4.833335(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 6)
Оксана, рада вас видеть, давно не было. Как всегда велеколепные салаты. Забираю, щиро дякую.
Валентина,дякую
Салат дуже рекомендую, бо він надзвичайно смачний та корисний)))
Гарний рецепт салату. Печінку люблю.
Дякую