Печиво пісочне в шоколаді

Дуже смачне, ніжне, ароматне розсипчасте домашнє печиво одне з моїх улюблених. Чудовий десерт до кави або чаю.
- Время приготовления: 45 минут
Список ингредиентов
- масло вершкове 82% — 125 г.
- цукор — 50-60 г
- пакетик ванільного цукру
- яйце — 1 шт.
- сік лимона — 0,5 ч. ложки
- борошно пшеничне — 160 г.
- кукурудзяний крохмаль — 30 г.
- сухе молоко — 20 г.
- сода — 1/3 ч.ложки
- дрібка солі
- крім того
- шоколад гіркий чи молочний — 80-100 г.
- подрібнені горішки
Способ приготовления

Масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор збити з допомогою міксера. Додати яйце, продовжуючи збивати, поки маса не стане білою. Вмішати сіль, сік лимона. До пишної маси просіяти борошно з крохмалем, сухим молоком і содою.
Замісити гладке, однорідне, пастоподібне тісто. Наповнити тістом кондитерський мішок встановивши насадку "зірочка"
На деко, попередньо вистелене пергаментом відсадити, печиво у формі кілець, підковок....за власною фантазією.
Випікати при температурі 170 градусів приблизно 15 хвилин. Печиво вистудити на решітці.
Готове печиво за бажанням вмочити в розтоплений шоколад і посипати подрібненими горішками.

Смачного та гарного настрою!
- Дата публикации: 16.12.19 - 13:19
- Добавлен в кулинарную книгу: 8
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 7)
Смачно
, ароматно, красиво 
дякую
Красивое печенье Катюша!
Поздравляю с рецептом недели! 
дякую