Ікра з солоних огірків і кальмарів

Аватар пользователя Рута М'ята
Рута М'ята
Кулинар 3 уровня

Список ингредиентов

  • на 150-200 г кальмарів - 6 солоних огірків, 2-3 головки цибулі,
  • 1 ст.л. томату-пасти, 2 ст.л. рослинної олії.

Способ приготовления

Огірки солоні промити, посікти та злегка відтиснути, аби видалити надлишкову вологу.
Цибулю ріпчасту очистити, промити, дрібно нарізати й обсмажити на рослинній олії.
Змішати подрібнені огірки з обсмаженою цибулею, додати томат-пасту та продовжувати обсмажування протягом 20-30 хв, після чого заправити ікру за смаком перцем і охолодити.
Кальмарів зварити у підсоленій воді при слабкому кипінні протягом 3-5 хв, затим охолодити та нарізати соломкою.
У готову ікру покласти варених охолоджених кальмарів, перемішати.